Date de la peste 1.700.000 de companii, indexate și actualizate zilnic, pe care le poți accesa gratuit
Date de la peste 1.700.000 de companii, indexate și actualizate zilnic, pe care le poți accesa gratuit

Această clasă include:

  • prelucrarea laptelui lichid proaspăt, pasteurizat, sterilizat, omogenizat și/sau tratat la temperatură ridicată
  • fabricarea băuturilor pe bază de lapte
  • fabricarea smântânii din laptele lichid proaspăt, pasteurizat, sterilizat, omogenizat
  • fabricarea laptelui praf sau concentrat, îndulcit sau neîndulcit
  • fabricarea laptelui sau smântânii în formă solidă
  • fabricarea untului
  • fabricarea iaurtului
  • fabricarea brânzei și a laptelui bătut
  • fabricarea zerului
  • fabricarea cazeinei sau lactozei

Clasă CAEN 1051 exclude:

  • producția de lapte brut de vacă, vezi CAEN 0141
  • producția de lapte brut de oaie, capră, iapă, măgăriță, cămilă etc., vezi CAEN 0143, CAEN 0144, CAEN 0145
  • fabricarea laptelui care nu provine din lăptării și a înlocuitorilor de brânză, vezi CAEN 1089