Folosești un browser foarte vechi. Îți recomandăm să folosești un browser modern pentru o mai bună experiență de navigare.

CAEN 1011


Prelucrarea si conservarea carnii

Cod CAEN 1011 - Prelucrarea si conservarea carnii

Această clasă include:

  • activități ale abatoarelor angajate în sacrificarea, sortarea sau ambalarea cărnii: vită, porc, miel, iepure, oaie, etc
  • producția de carne proaspătă, refrigerată sau congelată, în carcase
  • producția de carne proaspătă, refrigerată sau congelată, tranșată

Această clasă include de asemenea:

  • sacrificarea și prelucrarea balenelor, pe uscat sau pe vase specializate
  • producția de piei brute și piei prelucrate provenite de la abatoare, inclusiv obținerea lânii de oaie
  • producția de untură și alte grăsimi comestibile de origine animală
  • prelucrarea organelor și măruntaielor de animale
  • producția de lână trasă

Clasă CAEN 1011 exclude:

  • producția grăsimii comestibile de pasăre, vezi CAEN 1012
  • ambalarea cărnii, vezi CAEN 8292

Pentru autorizația de funcționare a codul CAEN 1011 este nevoie de următoarele autorizații/avize de funcționare:

Cu toate acestea, pentru autorizarea anumitor domenii de activitate, unele primării pot solicita avize sau autorizații suplimentare. Îți recomandăm să consulți pagina primăriei de pe raza localității unde îți vei desfășura activitatea.

În momentul actual, în România sunt înregistrate un număr de aproximativ 600 companii care au ca domeniul principal de activitate codul CAEN 1011 - Prelucrarea si conservarea carnii