Cod CAEN 1011


Prelucrarea si conservarea carnii

Cod CAEN 1011 - Prelucrarea si conservarea carnii

Această clasă include:

  • activități ale abatoarelor angajate în sacrificarea, sortarea sau ambalarea cărnii: vită, porc, miel, iepure, oaie, etc
  • producția de carne proaspătă, refrigerată sau congelată, în carcase
  • producția de carne proaspătă, refrigerată sau congelată, tranșată

Această clasă include de asemenea:

  • sacrificarea și prelucrarea balenelor, pe uscat sau pe vase specializate
  • producția de piei brute și piei prelucrate provenite de la abatoare, inclusiv obținerea lânii de oaie
  • producția de untură și alte grăsimi comestibile de origine animală
  • prelucrarea organelor și măruntaielor de animale
  • producția de lână trasă

Clasă CAEN 1011 exclude:

  • producția grăsimii comestibile de pasăre, vezi CAEN 1012
  • ambalarea cărnii, vezi CAEN 8292