Folosești un browser foarte vechi. Îți recomandăm să folosești un browser modern pentru o mai bună experiență de navigare.

CAEN 1012


Prelucrarea si conservarea carnii de pasare

Cod CAEN 1012 - Prelucrarea si conservarea carnii de pasare

Această clasă include:

  • activități ale abatoarelor angajate în sacrificarea, prelucrarea sau conservarea cărnii de pasăre
  • producția de carne de pasăre proaspătă, refrigerată sau congelată si tranșarea acesteia în porții
  • producția grăsimilor comestibile de pasăre

Această clasă include de asemenea:

  • producția de pene și puf

Clasă CAEN 1012 exclude:

Pentru autorizația de funcționare a codul CAEN 1012 este nevoie de următoarele autorizații/avize de funcționare:

Cu toate acestea, pentru autorizarea anumitor domenii de activitate, unele primării pot solicita avize sau autorizații suplimentare. Îți recomandăm să consulți pagina primăriei de pe raza localității unde îți vei desfășura activitatea.

În momentul actual, pe tot teritoriul României sunt înregistrate un număr de aproximativ 100 firme care au ca domeniul principal de activitate codul CAEN 1012 - Prelucrarea si conservarea carnii de pasare