Folosești un browser foarte vechi. Îți recomandăm să folosești un browser modern pentru o mai bună experiență de navigare.

CAEN 2931


Fabricarea de echipamente electrice si electronice pentru autovehicule si pentru motoare de autovehicule

Cod CAEN 2931 - Fabricarea de echipamente electrice si electronice pentru autovehicule si pentru motoare de autovehicule

Această clasă include:

  • fabricarea de echipamente electrice pentru autovehicule, cum ar fi generatoare, alternatoare, bujii cu scânteie, conductori de aprindere, sisteme electrice pentru acționat uși și geamuri, asamblarea dispozitivelor (aparatelor) de măsură în tablourile de instrumente, regulatori de tensiune etc.

Clasă CAEN 2931 exclude:

  • fabricarea de baterii pentru vehicule, vezi CAEN 2720
  • fabricarea de echipament de iluminat pentru autovehicule, vezi CAEN 2740
  • fabricarea de pompe pentru autovehicule și motoare de autovehicule, vezi CAEN 2813

Pentru autorizația de funcționare a codul CAEN 2931 este nevoie de urmatorul aviz de funcționare:

Cu toate acestea, pentru autorizarea anumitor domenii de activitate, unele primării pot solicita avize sau autorizații suplimentare. Îți recomandăm să consulți pagina primăriei de pe raza localității unde îți vei desfășura activitatea.

În momentul actual, pe tot teritoriul României sunt înregistrate un număr de aproximativ 100 firme care au ca domeniul principal de activitate codul CAEN 2931 - Fabricarea de echipamente electrice si electronice pentru autovehicule si pentru motoare de autovehicule