Folosești un browser foarte vechi. Îți recomandăm să folosești un browser modern pentru o mai bună experiență de navigare.

CAEN 1812


Alte activități de tiparire n.c.a.

Cod CAEN 1812 - Alte activități de tiparire n.c.a.

Această clasă include:

  • tipărirea revistelor și a altor publicații periodice, care apar mai rar de patru ori pe săptămână
  • tipărirea de cărți și broșuri, partituri și manuscrise muzicale, hărți, atlase, afișe, cataloage publicitare, prospecte și alte tipărituri publicitare, timbre poștale și fiscale, bilete de bancă, cecuri și alte titluri fiduciare, carduri, albume, agende, calendare și alte imprimate comerciale, produse de papetărie personalizate și alte imprimate, tipărire efectuată cu ajutorul presei de tipar înalt, a offset-ului, a fotogravurii, a imprimării flexografice, serigrafice și a altor prese de tipărit, mașini de multiplicat, imprimante de calculator, mașini de tipărit in relief, inclusiv mașini de tipărire rapida
  • tipărirea direct pe suport textil, pe material plastic, pe sticlă, metal, lemn si ceramică

Materialul tipărit poseda dreptul de reproducere (copyright).

Această clasă include de asemenea:

  • tipărirea de etichete și plăcuțe metalice prin litografiere, gravare, tipărire flexografică, și alte metode

Clasă CAEN 1812 exclude:

  • imprimarea materialelor textile și a articolelor de îmbrăcăminte, vezi CAEN 1330
  • fabricarea articolelor de papetărie (agende, registre, registre de conturi, formulare comerciale, etc) atunci când informația tipărită nu este principala caracteristică, vezi CAEN 1723
  • activități de editare, publicare, vezi CAEN 581

Pentru autorizația de funcționare a codul CAEN 1812 este nevoie de urmatorul aviz de funcționare:

Cu toate acestea, pentru autorizarea anumitor domenii de activitate, unele primării pot solicita avize sau autorizații suplimentare. Îți recomandăm să consulți pagina primăriei de pe raza localității unde îți vei desfășura activitatea.

În momentul actual, în România sunt înregistrate un număr de aproximativ 2950 companii care au ca domeniul principal de activitate codul CAEN 1812 - Alte activități de tiparire n.c.a.