Folosești un browser foarte vechi. Îți recomandăm să folosești un browser modern pentru o mai bună experiență de navigare.

CAEN 9411


Activități ale organizatiilor economice si patronale

Cod CAEN 9411 - Activități ale organizatiilor economice si patronale

Această clasă include:

  • activitățile organizațiilor ale căror membri au ca interese esențiale dezvoltarea și progresul întreprinderilor dintr-o anumită ramură economică sau comercială, inclusiv agricultura, sau creșterea economică și a condițiilor de viață ale unei regiuni geografice sau ale unei subdiviziuni politice, independent de genul (tipul) de activitate.
  • activități ale federațiilor unor asemenea asociații
  • activități ale camerelor de comerț, ale corporațiilor și ale organizațiilor similare
  • diseminarea de informații, reprezentare în fața agențiilor guvernamentale, relații publice și negocierea contractelor de muncă pentru întreprinderi și organizații patronale

Clasă CAEN 9411 exclude:

  • activități ale sindicatelor salariaților, vezi CAEN 9420

Pentru autorizația de funcționare a codul CAEN 9411 nu știm sa fie nevoie de autorizații sau avize suplimentare.

Cu toate acestea, pentru autorizarea anumitor domenii de activitate, unele primării pot solicita avize sau autorizații suplimentare. Îți recomandăm să consulți pagina primăriei de pe raza localității unde îți vei desfășura activitatea.

În momentul actual, pe tot teritoriul României sunt înregistrate un număr de aproximativ 50 firme care au ca domeniul principal de activitate codul CAEN 9411 - Activități ale organizatiilor economice si patronale