Folosești un browser foarte vechi. Îți recomandăm să folosești un browser modern pentru o mai bună experiență de navigare.

CAEN 8531


Invatamant secundar general

Cod CAEN 8531 - Invatamant secundar general

Această clasă include asigurarea tipului de învățământ care realizează fundamentul studiului și al dezvoltării umane pentru toată durata vieții și este capabil să continue oportunitățile de învățământ. Aceste unități asigură programe care sunt de obicei modele orientate pe unul sau mai multe subiecte, utilizând cadre didactice mai specializate și de cele mai multe ori angajează mai mulți profesori care predau cursuri în domeniul lor de specializare.

Specializarea pe un anumit obiect de studiu la acest nivel are, adesea, influență chiar și asupra experienței educaționale a celor ce urmează un program general. Astfel de programe pregătesc elevii, fie pentru învățământul tehnic și profesional, fie pentru admiterea în învățământul superior, fără a fi necesară alegerea unei discipline anume.

Această clasă include:

  • învățământul secundar general în primul stadiu care corespunde mai mult sau mai puțin perioadei de frecvență școlară obligatorie
  • învățământul secundar general în stadiu secundar care oferă, în principiu, accesul la învățământul superior

Pentru autorizația de funcționare a codul CAEN 8531 nu știm sa fie nevoie de autorizații sau avize suplimentare.

Cu toate acestea, pentru autorizarea anumitor domenii de activitate, unele primării pot solicita avize sau autorizații suplimentare. Îți recomandăm să consulți pagina primăriei de pe raza localității unde îți vei desfășura activitatea.

În momentul actual, pe tot teritoriul României sunt înregistrate un număr de aproximativ 50 firme care au ca domeniul principal de activitate codul CAEN 8531 - Invatamant secundar general