Folosești un browser foarte vechi. Îți recomandăm să folosești un browser modern pentru o mai bună experiență de navigare.

CAEN 8520


Invatamant primar

Cod CAEN 8520 - Invatamant primar

Această clasă include învățământul primar: furnizarea de cursuri școlare și lucrări conexe cursurilor care le oferă elevilor o educație de bază solidă, constând în scris, citit și matematici și o înțelegere elementară a altor subiecte cum sunt istoria, geografia, științele naturale, științele sociale, arta și muzica.

Acest tip de învățământ este oferit în general copiilor, dar este inclusă și asigurarea programelor de alfabetizare, în interiorul sau în afara sistemului școlar, care sunt similare în conținut cu programele din învățământul primar, dar sunt destinate pentru acele persoane considerate prea în vârstă pentru a intra în școlile elementare (programe de alfabetizare pentru adulți).

Clasă CAEN 8520 exclude:

  • învățământul pentru adulți, așa cum este definit în CAEN 855
  • activități de îngrijire zilnică a copilului, inclusiv centre de îngrijire zilnică pentru elevi, vezi CAEN 8891

Pentru autorizația de funcționare a codul CAEN 8520 nu știm sa existe de nici un fel de autoriate de functionare.

Cu toate acestea, pentru autorizarea anumitor domenii de activitate, unele primării pot solicita avize sau autorizații suplimentare. Îți recomandăm să consulți pagina primăriei de pe raza localității unde îți vei desfășura activitatea.

În momentul actual, în România sunt înregistrate un număr de aproximativ 50 companii care au ca domeniul principal de activitate codul CAEN 8520 - Invatamant primar