Folosești un browser foarte vechi. Îți recomandăm să folosești un browser modern pentru o mai bună experiență de navigare.

CAEN 6020


Activități de difuzare a programelor de televiziune

Cod CAEN 6020 - Activități de difuzare a programelor de televiziune

Această clasă include crearea unui program complet de televiziune, prin achiziția componentelor de program (de exemplu filme, documentare, etc.), producția proprie a componentelor de program (de exemplu știrile locale, reportaje în direct ) sau o combinație a acestora. Acest program complet de televiziune poate fi transmis fie de către unitatea producătoare sau realizat pentru a fi transmis de către o terță parte, cum ar fi companiile de cablu sau furnizorii de televiziune prin satelit.

Această clasă include realizarea de programe disponibile gratuit tuturor utilizatorilor, dar și realizarea de programe disponibile numai pe bază de abonament. Realizarea de programe video la cerere este de asemenea inclusă aici.

Această clasă include de asemenea transmisia digitală de programe de televiziune.

Clasă CAEN 6020 exclude:

  • producția de elemente ale programelor de televiziune (filme, documentare, interviuri televizate, reclame, etc.) neasociate cu activitatea de transmitere a acestora, vezi CAEN 5911
  • montarea de pachete de canale TV și distribuirea acestora, fără realizarea programelor, vezi CAEN 61

Pentru autorizația de funcționare a codul CAEN 6020 nu știm sa fie nevoie de autorizații sau avize suplimentare.

Cu toate acestea, pentru autorizarea anumitor domenii de activitate, unele primării pot solicita avize sau autorizații suplimentare. Îți recomandăm să consulți pagina primăriei de pe raza localității unde îți vei desfășura activitatea.

În momentul actual, pe tot teritoriul României sunt înregistrate un număr de aproximativ 300 firme care au ca domeniul principal de activitate codul CAEN 6020 - Activități de difuzare a programelor de televiziune