Folosești un browser foarte vechi. Îți recomandăm să folosești un browser modern pentru o mai bună experiență de navigare.

CAEN 9900


Activități ale organizatiilor si organismelor extrateritoriale

Cod CAEN 9900 - Activități ale organizatiilor si organismelor extrateritoriale

Această clasă include:

  • activitățile organizațiilor internaționale, cum ar fi Organizația Națiunilor Unite și instituțiile sale specializate, organisme regionale etc., Fondul Monetar Internațional, Banca Mondială, Organizația Mondială a Vămilor, Organizația pentru Cooperare Economică și Dezvoltare, Organizația Țărilor Exportatoare de Petrol, Comunitatea Europeană, Asociația Europeană a Comerțului Liber etc.

Această clasă include de asemenea:

  • activitățile misiunilor diplomatice și consulare, care de regulă se evidențiază de către țara unde sunt amplasate mai degrabă decât de către țara pe care o reprezintă.

Pentru autorizația de funcționare a codul CAEN 9900 nu știm sa fie nevoie de autorizații sau avize suplimentare.

Cu toate acestea, pentru autorizarea anumitor domenii de activitate, unele primării pot solicita avize sau autorizații suplimentare. Îți recomandăm să consulți pagina primăriei de pe raza localității unde îți vei desfășura activitatea.

În momentul actual, pe tot teritoriul României sunt înregistrate un număr de aproximativ 50 firme care au ca domeniul principal de activitate codul CAEN 9900 - Activități ale organizatiilor si organismelor extrateritoriale