Folosești un browser foarte vechi. Îți recomandăm să folosești un browser modern pentru o mai bună experiență de navigare.

CAEN 9810


Activități ale gospodariilor private de producere de bunuri destinate consumului propriu

Cod CAEN 9810 - Activități ale gospodariilor private de producere de bunuri destinate consumului propriu

Această clasă include activitățile gospodăriilor de producere de bunuri destinate consumului propriu, adică activități ale gospodăriilor care sunt angajate într-o varietate de activități ce produc bunuri pentru consumul propriu.

Aceste activități includ vânătoarea și culesul, activitățile de fermă, construirea de adăposturi, producerea de îmbrăcăminte și producerea altor bunuri pentru propria sa subzistență.

În practică dacă gospodăriile sunt angajate și în producția de bunuri destinate vânzării pe piață, ele se clasifică în clasa de activitate aferentă producerii acestor bunuri, potrivit CAEN. Dacă gospodăriile sunt angajate preponderent într-o activitate deproducere de bunuri destinate consumului propriu, atunci aceste gospodării se clasifică în clasa de activitate aferentă producerii acestor bunuri, potrivit CAEN.

Pentru autorizația de funcționare a codul CAEN 9810 nu știm sa fie nevoie de autorizații sau avize suplimentare.

Cu toate acestea, pentru autorizarea anumitor domenii de activitate, unele primării pot solicita avize sau autorizații suplimentare. Îți recomandăm să consulți pagina primăriei de pe raza localității unde îți vei desfășura activitatea.

În momentul actual, pe tot teritoriul României sunt înregistrate un număr de aproximativ 50 firme care au ca domeniul principal de activitate codul CAEN 9810 - Activități ale gospodariilor private de producere de bunuri destinate consumului propriu