Folosești un browser foarte vechi. Îți recomandăm să folosești un browser modern pentru o mai bună experiență de navigare.

CAEN 9700


Activități ale gospodariilor private in calitate de angajator de personal casnic

Cod CAEN 9700 - Activități ale gospodariilor private in calitate de angajator de personal casnic

Această clasă include activități ale gospodăriilor în calitate de angajator de personal casnic cum ar fi: servitoare, bucătărese, chelneri, valeți, majordomi, spălătorese, grădinari, portari, grăjdari, șoferi, îngrijitori, guvernante, baby-sitter-e, meditatori, secretare etc.

Personalul casnic angajat poate să declare activitatea angajatorului lor cu ocazia recensămintelor sau anchetelor statistice, chiar dacă angajatorul este un individ. Produsul acestei activități este consumat în gospodăria angajatoare.

Clasă CAEN 9700 exclude:

  • asigurarea de servicii cum ar fi gătitul, grădinăritul etc. de către furnizori de servicii independenți (companii sau persoane), vezi clasa de activitate conform tipului de serviciu

Pentru autorizația de funcționare a codul CAEN 9700 este nevoie de urmatorul aviz de funcționare:

Cu toate acestea, pentru autorizarea anumitor domenii de activitate, unele primării pot solicita avize sau autorizații suplimentare. Îți recomandăm să consulți pagina primăriei de pe raza localității unde îți vei desfășura activitatea.

În momentul actual, în România sunt înregistrate un număr de aproximativ 50 companii care au ca domeniul principal de activitate codul CAEN 9700 - Activități ale gospodariilor private in calitate de angajator de personal casnic