Folosești un browser foarte vechi. Îți recomandăm să folosești un browser modern pentru o mai bună experiență de navigare.

CAEN 9412


Activități ale organizatiilor profesionale

Cod CAEN 9412 - Activități ale organizatiilor profesionale

Această clasă include:

  • activitățile organizațiilor ai căror membri se ocupă, în principal, de o disciplină, profesie sau un domeniu tehnic, cum ar fi asociațiile medicale, asociațiile juridice, asociațiile de contabili, asociațiile de ingineri, asociațiile de arhitecți etc.
  • activități ale asociațiilor de specialiști care desfășoară activități științifice, academice sau culturale, cum ar fi asociațiile de scriitori, pictori, interpreți de diverse tipuri, ziariști etc.
  • diseminarea de informații, stabilirea și supravegherea standardelor de practică, reprezentarea în fața agențiilor guvernamentale și relații publice pentru organizații profesionale

Această clasă include de asemenea:

  • activități ale societăților științifice

Clasă CAEN 9412 exclude:

  • activitați de învățământ furnizate de către aceste tipuri de organizații, vezi diviziunea CAEN 85

Pentru autorizația de funcționare a codul CAEN 9412 nu știm sa existe de nici un fel de autoriate de functionare.

Cu toate acestea, pentru autorizarea anumitor domenii de activitate, unele primării pot solicita avize sau autorizații suplimentare. Îți recomandăm să consulți pagina primăriei de pe raza localității unde îți vei desfășura activitatea.

În momentul actual, în România sunt înregistrate un număr de aproximativ 50 companii care au ca domeniul principal de activitate codul CAEN 9412 - Activități ale organizatiilor profesionale