Folosești un browser foarte vechi. Îți recomandăm să folosești un browser modern pentru o mai bună experiență de navigare.

CAEN 9101


Activități ale bibliotecilor si arhivelor

Cod CAEN 9101 - Activități ale bibliotecilor si arhivelor

Această clasă include:

  • activități ale bibliotecilor de orice tip, activități ale sălilor de lectură, de audiție și de vizionare, ale arhivelor publice care furnizează servicii publicului larg sau unor categorii speciale de utilizatori, precum studenți, oamenide știință, personalului unei întreprinderi , membrii unei asociații, precum și activități ale arhivelor guvernamentale:
    • organizarea colecțiilor de lucrări, specializate sau nu
    • elaborarea de cataloage
    • împrumutul și depozitarea cărților, hărților, periodicelor, filmelor, înregistrărilor, casetelor, lucrărilor de artă etc.
    • activități de cercetare, cu scopul de a răspunde cererii de informație etc.
  • servicii ale arhivelor foto și cinematecilor

Pentru autorizația de funcționare a codul CAEN 9101 nu știm sa existe de nici un fel de autoriate de functionare.

Cu toate acestea, pentru autorizarea anumitor domenii de activitate, unele primării pot solicita avize sau autorizații suplimentare. Îți recomandăm să consulți pagina primăriei de pe raza localității unde îți vei desfășura activitatea.

În momentul actual, în România sunt înregistrate un număr de aproximativ 300 companii care au ca domeniul principal de activitate codul CAEN 9101 - Activități ale bibliotecilor si arhivelor