Folosești un browser foarte vechi. Îți recomandăm să folosești un browser modern pentru o mai bună experiență de navigare.

CAEN 9002


Activități suport pentru interpretare artistica (spectacole)

Cod CAEN 9002 - Activități suport pentru interpretare artistica (spectacole)

Această clasă include:

  • activități suport pentru interpretarea artistică, pentru organizarea in direct de spectacole teatrale, concerte, spectacole de operă sau balet și alte producții scenice
  • activități ale regizorilor, producătorilor, designerilor și constructorilor de decoruri, mașiniștilor, inginerilor de sunet și lumini, etc.

Această clasă include de asemenea activitățile producătorilor sau organizatorilor de evenimente artistice transmise în direct, cu sau fără facilități aferente.

Clasă CAEN 9002 exclude:

  • activități ale personalului teatral sau activități ale agenților sau agențiilor artistice, vezi CAEN 7490
  • activități de casting, vezi CAEN 7810

Pentru autorizația de funcționare a codul CAEN 9002 nu știm sa fie nevoie de autorizații sau avize suplimentare.

Cu toate acestea, pentru autorizarea anumitor domenii de activitate, unele primării pot solicita avize sau autorizații suplimentare. Îți recomandăm să consulți pagina primăriei de pe raza localității unde îți vei desfășura activitatea.

În momentul actual, pe tot teritoriul României sunt înregistrate un număr de aproximativ 1850 firme care au ca domeniul principal de activitate codul CAEN 9002 - Activități suport pentru interpretare artistica (spectacole)