Folosești un browser foarte vechi. Îți recomandăm să folosești un browser modern pentru o mai bună experiență de navigare.

CAEN 8291


Activități ale agențiilor de colectare si a birourilor (oficiilor) de raportare a creditului

Cod CAEN 8291 - Activități ale agențiilor de colectare si a birourilor (oficiilor) de raportare a creditului

Această clasă include colectarea plăților pentru pretendenți și remiterea plăților colectate către aceștia, cum sunt serviciile de colectare a facturilor sau a datoriilor.

Această clasă include de asemenea activitățile de compilare a informațiilor, cum ar fi istoricul creditelor și al ocupării în muncă a persoanelor și istoricul creditelor întreprinderilor, și furnizarea de informații către instituții financiare, comercianți cu amănuntul și alții, care au nevoie să evalueze solvabilitatea acestor persoane și întreprinderi.

Pentru autorizația de funcționare a codul CAEN 8291 nu știm sa fie nevoie de autorizații sau avize suplimentare.

Cu toate acestea, pentru autorizarea anumitor domenii de activitate, unele primării pot solicita avize sau autorizații suplimentare. Îți recomandăm să consulți pagina primăriei de pe raza localității unde îți vei desfășura activitatea.

În momentul actual, pe tot teritoriul României sunt înregistrate un număr de aproximativ 300 firme care au ca domeniul principal de activitate codul CAEN 8291 - Activități ale agențiilor de colectare si a birourilor (oficiilor) de raportare a creditului