Folosești un browser foarte vechi. Îți recomandăm să folosești un browser modern pentru o mai bună experiență de navigare.

CAEN 7022


Activități de consultanta pentru afaceri si management

Cod CAEN 7022 - Activități de consultanta pentru afaceri si management

Această clasă include acordarea de consultații, îndrumare și asistență operațională pentru firme și alte organizații pe probleme de management, cum ar fi: planificarea strategică și organizatorică, procese de retehnologizare, managementul schimbărilor, reducerea costurilor și alte probleme financiare; obiective și strategii de marketing; planificarea, și politici privind resursele umane; strategii de compensare și pensionare; planificarea producției și planificarea controlului.

Aceste servicii pentru afaceri pot include consultanță, îndrumare sau asistență operațională pentru firme și servicii publice cu privire la:

  • proiectarea metodelor sau procedurilor contabile, programe de contabilizare a costurilor, proceduri de control bugetar
  • consultanță și asistență acordată firmelor și serviciilor publice pentru planificare, organizare eficientă și control, managementul informației etc.

Clasă CAEN 7022 exclude:

  • proiectarea de software (programe) pentru sisteme de contabilitate, vezi CAEN 6201
  • consultanță și reprezentare juridică, vezi CAEN 6910
  • activități de contabilitate și audit financiar, consultanță în domeniul fiscal, vezi CAEN 6920
  • activități de consultanță legate de arhitectură și inginerie, vezi CAEN 7111; CAEN 7112
  • activități de consultanță legate de mediul înconjurător, agronomie, securitate și similare, vezi CAEN 7490
  • activități de consultanță privind selecția și plasarea forței de muncă, vezi CAEN 7810
  • activități de consultanță în învățământ, vezi CAEN 8560

Pentru autorizația de funcționare a codul CAEN 7022 nu știm sa existe de nici un fel de autoriate de functionare.

Cu toate acestea, pentru autorizarea anumitor domenii de activitate, unele primării pot solicita avize sau autorizații suplimentare. Îți recomandăm să consulți pagina primăriei de pe raza localității unde îți vei desfășura activitatea.

În momentul actual, în România sunt înregistrate un număr de aproximativ 24100 companii care au ca domeniul principal de activitate codul CAEN 7022 - Activități de consultanta pentru afaceri si management