Folosești un browser foarte vechi. Îți recomandăm să folosești un browser modern pentru o mai bună experiență de navigare.

CAEN 6130


Activități de telecomunicații prin satelit

Cod CAEN 6130 - Activități de telecomunicații prin satelit

Această clasă include activități de expoatare, întreținere și asigurare a accesului la facilitățile de transmisie a vocii, datelor, informațiilor, sunetelor și imaginilor prin utilizarea unei infrastructuri de telecomunicații prin satelit.

Această clasă include de asemenea furnizarea programelor audio și video, primite de la canalele, rețelele și stațiile de televiziune sau rețele de radio, către consumatori, prin sisteme de satelit casnice. Unitățile clasificate aici nu produc în general programe de radio sau TV. Această clasă include de asemenea asigurarea accesului la Internet prin operatorul infrastructurii de transmisie prin satelit.

Clasă CAEN 6130 exclude:

  • recomercializarea serviciilor de telecomunicații, vezi CAEN 6190

Pentru autorizația de funcționare a codul CAEN 6130 nu știm sa existe de nici un fel de autoriate de functionare.

Cu toate acestea, pentru autorizarea anumitor domenii de activitate, unele primării pot solicita avize sau autorizații suplimentare. Îți recomandăm să consulți pagina primăriei de pe raza localității unde îți vei desfășura activitatea.

În momentul actual, în România sunt înregistrate un număr de aproximativ 100 companii care au ca domeniul principal de activitate codul CAEN 6130 - Activități de telecomunicații prin satelit