Folosești un browser foarte vechi. Îți recomandăm să folosești un browser modern pentru o mai bună experiență de navigare.

CAEN 6120


Activități de telecomunicații prin retele fără cablu (exclusiv prin satelit)

Cod CAEN 6120 - Activități de telecomunicații prin retele fără cablu (exclusiv prin satelit)

Această clasă include activități de expoatare, întreținere și asigurare a accesului la facilitățile de transmisie a vocii, datelor, informațiilor, sunetelor și imaginilor prin utilizarea unei infrastructuri de telecomunicații fără cablu.

Aceste facilități oferă transmisia multidirecțională prin intermediul undelor aeriene și se bazează fie pe tehnologie unică fie pe o combinație de tehnologii. Se mai includ activitățile de întreținere și exploatare a facilităților de comunicații prin pager, precum și a rețelelor de telecomunicații de telefonie celulară și altor tipuri de telecomunicații prin rețele fără cablu. Această clasă include de asemenea asigurarea accesului la internet prin operatorul infrastructurii de rețele fără cablu.

Clasă CAEN 6120 exclude:

  • recomercializarea serviciilor de telecomunicații, vezi CAEN 6190

Pentru autorizația de funcționare a codul CAEN 6120 nu știm sa fie nevoie de autorizații sau avize suplimentare.

Cu toate acestea, pentru autorizarea anumitor domenii de activitate, unele primării pot solicita avize sau autorizații suplimentare. Îți recomandăm să consulți pagina primăriei de pe raza localității unde îți vei desfășura activitatea.

În momentul actual, pe tot teritoriul României sunt înregistrate un număr de aproximativ 450 firme care au ca domeniul principal de activitate codul CAEN 6120 - Activități de telecomunicații prin retele fără cablu (exclusiv prin satelit)