Folosești un browser foarte vechi. Îți recomandăm să folosești un browser modern pentru o mai bună experiență de navigare.

CAEN 6110


Activități de telecomunicații prin retele cu cablu

Cod CAEN 6110 - Activități de telecomunicații prin retele cu cablu

Această clasă cuprinde activități de expoatare, întreținere și furnizare a accesului la facilitățile de transmisie a vocii, datelor, a unui text, a sunetelor și imaginilor prin utilizarea unei infrastructuri de telecomunicații formată din rețele de cabluri. Facilitățile de transmisie care desfășoară aceste activități se bazează pe o singură tehnologie, fie pe o combinație de tehnologii.

În mod specific, aceste activități includ:

  • 1) exploatarea și întreținerea instalațiilor de comutare și transmitere pentru a asigura comunicația între doua puncte prin intermediul: liniilor terestre, a microundelor sau o combinație de linii terestre și conexiuni prin satelit
  • 2) exploatarea sistemelor de distribuție prin cablu (de exemplu: pentru distribuția de date și semnale de televiziune)
  • 3) furnizarea de servicii de comunicații telegrafice precum și a altor comunicații non-vocale. Această clasă include, de asemenea, asigurarea accesului la Internet prin operatorul infrastructurii de rețele cu cablu.

Clasă CAEN 6110 exclude:

  • recomercializarea serviciilor de telecomunicații, vezi CAEN 6190

Pentru autorizația de funcționare a codul CAEN 6110 nu știm sa existe de nici un fel de autoriate de functionare.

Cu toate acestea, pentru autorizarea anumitor domenii de activitate, unele primării pot solicita avize sau autorizații suplimentare. Îți recomandăm să consulți pagina primăriei de pe raza localității unde îți vei desfășura activitatea.

În momentul actual, în România sunt înregistrate un număr de aproximativ 1150 companii care au ca domeniul principal de activitate codul CAEN 6110 - Activități de telecomunicații prin retele cu cablu