Folosești un browser foarte vechi. Îți recomandăm să folosești un browser modern pentru o mai bună experiență de navigare.

CAEN 5920


Activități de realizare a inregistrarilor audio si activități de editare muzicala

Cod CAEN 5920 - Activități de realizare a inregistrarilor audio si activități de editare muzicala

Această clasă include activitățile de producție a înregistrărilor originale (audio) cum ar fi benzi, CD-uri; promovarea și distribuirea înregistrărilor audio către comercianții cu ridicata, comercianții cu amănuntul sau direct către public. Aceste activități pot fi integrate sau nu în producția înregistrărilor master în cadrul aceleiași unități. În cazul în care nu sunt integrate, unitatea care desfășoară aceste activități trebuie să obțină drepturile de reproducere și distribuție a înregistrărilor master. Această clasă include și activități de servicii pentru realizarea înregistrărilor audio în studio sau în altă locație, inclusiv producția de programe radio înregistrate pe bandă.

Această clasă include de asemenea activități de editare de muzică, adică activități de: achiziționare și înregistrare a drepturilor de reproducere pentru compoziții muzicale; promovarea, autorizarea și utilizarea acestora în înregistrări, la radio, televiziune, în producții cinematografice, spectacole, pentru tipărire etc. Unitățile angajate în aceste activități pot deține dreptul de reproducere sau pot acționa în calitate de administrator în numele proprietarilor dreptului de reproducere. Publicarea partiturilor muzicale este inclusă aici.

Pentru autorizația de funcționare a codul CAEN 5920 nu știm sa fie nevoie de autorizații sau avize suplimentare.

Cu toate acestea, pentru autorizarea anumitor domenii de activitate, unele primării pot solicita avize sau autorizații suplimentare. Îți recomandăm să consulți pagina primăriei de pe raza localității unde îți vei desfășura activitatea.

În momentul actual, pe tot teritoriul României sunt înregistrate un număr de aproximativ 750 firme care au ca domeniul principal de activitate codul CAEN 5920 - Activități de realizare a inregistrarilor audio si activități de editare muzicala