Folosești un browser foarte vechi. Îți recomandăm să folosești un browser modern pentru o mai bună experiență de navigare.

CAEN 5510


Hoteluri si alte facilități de cazare similare

Cod CAEN 5510 - Hoteluri si alte facilități de cazare similare

Această clasă include asigurarea cazării de scurtă durată, de obicei zilnică sau săptămânală, pentru vizitatori. Cazarea este asigurată în camere de oaspeți și apartamente mobilate, uneori prevăzute cu chicinete. Unitățile clasificate aici asigură servicii zilnice de curățenie și oferă musafirilor o gamă de servicii suplimentare cum ar fi servicii de asigurare a hranei și băuturilor, parcare, servicii de spălătorie, camere de gimnastică și piscine, facilități recreative și facilități pentru conferințe și convenții.

Această clasă include:

  • hoteluri
  • hoteluri din stațiuni balneare
  • hoteluri cu apartamente
  • moteluri

Clasă CAEN 5510 exclude:

  • asigurarea de case și apartamente mobilate sau nemobilate pentru utilizare permanentă, de obicei lunar sau anual, vezi diviziunea CAEN 68

Pentru autorizația de funcționare a codul CAEN 5510 este nevoie de urmatorul aviz de funcționare:

Cu toate acestea, pentru autorizarea anumitor domenii de activitate, unele primării pot solicita avize sau autorizații suplimentare. Îți recomandăm să consulți pagina primăriei de pe raza localității unde îți vei desfășura activitatea.

În momentul actual, în România sunt înregistrate un număr de aproximativ 3250 companii care au ca domeniul principal de activitate codul CAEN 5510 - Hoteluri si alte facilități de cazare similare