Folosești un browser foarte vechi. Îți recomandăm să folosești un browser modern pentru o mai bună experiență de navigare.

CAEN 4791


Comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet

Cod CAEN 4791 - Comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet

Această clasă include comerțul cu amănuntul prin case de comenzi sau prin Internet, de exemplu: cumpărătorul alege pe baza reclamelor, cataloagelor, informațiilor furnizate pe un website, a machetelor sau a altor mijloace de publicitate și face comanda prin poștă, prin telefon sau pe Internet (de obicei prin mijloace speciale furnizate de un website). Produsele achiziționate pot fi descărcate direct de pe Internet, sau în cazul bunurilor materiale livrate clientului.

Această clasă include:

  • comerțul cu amănuntul al oricărui tip de produs prin comandă poștală
  • comerțul cu amănuntul al oricărui tip de produs prin Internet, pe bază de comandă

Această clasă include de asemenea:

  • vânzarea directă prin intermediul televiziunii, radio-ului sau telefonului
  • licitații cu amănuntul pe Internet

Clasă CAEN 4791 exclude:

  • vânzarea cu amănuntul a autovehiculelor, pieselor și accesoriilor pentru acestea, prin Internet, vezi grupele CAEN 451, CAEN 453
  • vânzarea cu amănuntul a motocicletelor, pieselor și accesoriilor pentru acestea, prin Internet, vezi grupa 459

Pentru autorizația de funcționare a codul CAEN 4791 este nevoie de urmatorul aviz de funcționare:

Cu toate acestea, pentru autorizarea anumitor domenii de activitate, unele primării pot solicita avize sau autorizații suplimentare. Îți recomandăm să consulți pagina primăriei de pe raza localității unde îți vei desfășura activitatea.

În momentul actual, pe tot teritoriul României sunt înregistrate un număr de aproximativ 17300 firme care au ca domeniul principal de activitate codul CAEN 4791 - Comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet