Folosești un browser foarte vechi. Îți recomandăm să folosești un browser modern pentru o mai bună experiență de navigare.

CAEN 1039


Prelucrarea si conservarea fructelor si legumelor n.c.a.

Cod CAEN 1039 - Prelucrarea si conservarea fructelor si legumelor n.c.a.

Această clasă include:

  • fabricarea produselor alimentare conținând în principal fructe sau legume, cu excepția mâncărurilor gata preparate sub formă congelată sau de conserve
  • activitatea de conservare a fructelor, nucilor sau legumelor: congelarea, uscarea, conservarea în ulei sau în oțet, ambalarea în cutii de conserve etc.
  • fabricarea produselor alimentare din fructe și legume
  • fabricarea gemurilor, marmeladelor și jeleurilor
  • prăjirea nucilor
  • fabricarea preparatelor și pastelor din nuci

Această clasă include de asemenea:

  • fabricarea preparatelor alimentare perisabile din fructe și legume, ca de exemplu:
    • salate, amestecuri de salate ambalate (împachetate)
    • legume curățate sau tăiate
    • brânză din soia (tofu)

Clasă CAEN 1039 exclude:

  • fabricarea sucurilor de fructe sau legume, vezi CAEN 1032
  • fabricarea făinii sau prafului din legume uscate, vezi CAEN 1061
  • conservarea fructelor și nucilor în zahăr (fructe confiate), vezi CAEN 1082
  • fabricarea mâncărurilor din legume, vezi CAEN 1085
  • fabricarea concentratelor artificiale, vezi CAEN 1089

Pentru autorizația de funcționare a codul CAEN 1039 este nevoie de următoarele autorizații/avize de funcționare:

Cu toate acestea, pentru autorizarea anumitor domenii de activitate, unele primării pot solicita avize sau autorizații suplimentare. Îți recomandăm să consulți pagina primăriei de pe raza localității unde îți vei desfășura activitatea.

În momentul actual, în România sunt înregistrate un număr de aproximativ 1050 companii care au ca domeniul principal de activitate codul CAEN 1039 - Prelucrarea si conservarea fructelor si legumelor n.c.a.